Hotel-13.jouwweb.nl

Hotel 13 – Een nieuw seizoen, een (deels) nieuwe cast

Gepubliceerd op 6 december 2013 14:10

De opnames van het tweede seizoen van Hotel 13 zijn een tijdje geleden van start gegaan. Deze week maakte Nickelodeon bekend dat er een aantal acteurs zullen worden vervangen in de reeks, een aantal personages zullen de reeks verlaten en de vaste kern zal worden aangevuld met twee nieuwe personages.

Na hun grote avontuur in de jaren ’50, ontdekken Tom, Anna en Liv dat de tijdreismachine verdwenen is. Ook meneer Leopold is nergens te bespeuren. Plotseling duiken er allemaal vreemde figuren op in het hotel…

In het nieuwe seizoen nemen de fans afscheid van Flo en Victoria, die op wereldtournee zijn met de goochelshow van Flo. Naast een aantal afwezige personages, zullen ook een aantal acteurs vervangen worden. Lion Wasczyk zal de rol van Jack Leopold over nemen van Gerrit Klein. Ook neemt Julia Schäfle afscheid van het personage Liv, zij zal worden vervangen door actrice Sarah Thonig. 

Ook zullen twee nieuwe personages hun intrede maken in het hotel. Jamie Watson vertolkt de rol van Zoë, het nieuwe keukenhulpje van Hotel 13. Jan-Hendrik Kiefer speelt het personage Noah, een gaste die in Hotel 13 verblijft. Lenny (gespeeld door Jörg Moukaddam), Ruth (Ilka Teichmüller) Tom (Patrick Baehr) en Anna (Carola Schnell) zullen in deze nieuwe reeks opnieuw hun opwachting maken.

Janine Weigol, Vice President Asuisition & Devellopment: “We hadden heel graag willen blijven werken met de oorspronkelijke cast, maar wegens de agenda’s van een aantal van de acteurs was dit helaas niet mogelijk. We zijn er echter van overtuigd dat de nieuwe bezetting een goede keuze is en dat de nieuwe castleden snel zullen worden geaccepteerd door de fans”.

Geplaatst door Nick


Reactie plaatsen

Reacties

elisa
5 jaar geleden

victoria is echt TE zot van haar creditcard!
jack lijkt echt niet meer -van innerlijk en van uiterlijk- op de oude jack!!!!!!!!!!
noa is lelijk!!!!

SORRY

seizoen 2 is wel spannender dan seizoen 1!

elisa
5 jaar geleden

victoria is echt TE zot van haar creditcard!
jack lijkt echt niet meer -van innerlijk en van uiterlijk- op de oude jack!!!!!!!!!!
noa is lelijk!!!!

SORRY

seizoen 2 is wel spannender dan seizoen 1!

Coline
5 jaar geleden

hotel 13 is zo erg leuk komt er nog wel een seizoen 3 ???

Jessica
5 jaar geleden

Ik vind hotel 13 echt een super leuke serie, maar ik vind het jammer dat seizoen 2 al is afgelopen maar ik hoop echt dat er nog een seizoen 3 komt.

ps: ik vind de personages allemaal echt super :-) .

gitte
5 jaar geleden

oooooooooooooooooo stoute producier

I love hotel 13
5 jaar geleden

waarom is er in seizoen 2 een andere jack dan in seizoen 1??

en wanneer komt hotel 13 weer op tv??

Serena
4 jaar geleden

Ben ik echt de enige die hotel 13 nog steeds in 2016 leuk vind?

sander
3 jaar geleden

ik mis hotel13 ik wil graag eens seizoen 3 zien