Hotel-13.jouwweb.nl

Seizoen 1: Deel 2

Het Raadsel van de Tijdmachine

Aflevering 71

Anna is ernstig gewond! Tom en Liv zijn wanhopig op zoek naar haar in 1927. De afwezigheid van de drie valt in het heden natuurlijk op: Jack en Richard Leopold observeren kamer 13, en het hotel wordt geconfronteerd met een grote danswedstrijd.

Aflevering 72

Diederich heeft gezien hoe kamer 13 werkt. Zullen Tom en Liv hem de geheimen van de tijdmachine toevertrouwen? En waar is de schuifregelaar voor de tijd? Paul, de zoon van Robert Leopold weet in 1927 kamer 13 op te sporen en het leidt ook direct naar Anna!

Aflevering 73

Anna wordt wakker in het ziekenhuis, maar ze heeft haar geheugen verloren. Paul ontdekt dat zijn vader de plannen van Magellan's kamer wilde.Tom bladert naar aanwijzingen om de verblijfplaats van Anna te achterhalen, terwijl Liv en Diederich de koetsier die Anna aanreed zoeken.

Aflevering 74

De man met de zwarte ogen! Mevr. Hennings heeft dus de koetsier beschreven, die Anna aanreed. Tom wordt uiteindelijk bevrijd uit Magellan's kamer, maar hij wil onmiddellijk naar Anna toe. Maar Liv en Diederich adviseren om voorzichtig te zijn. Zal Tom naar hen luisteren?

Aflevering 75

Tom wil snel naar Anna in het ziekenhuis. Paul geeft Anna na haar geheugenverlies op als familielid, onder de naam Amalia Hennings! Tom, Liv en Anna's verdwijning wordt steeds opvallender in het heden.

Aflevering 76

Tom, Liv en Diederich zijn te laat! Hulpeloos zien ze de auto wegrijden die Anna wegbrengt. Maar waar naartoe? In het heden neemt Victoria afscheid van Hotel 13, maar de anderen richten zich meer op Lukas, het neefje van Flo, die  net in komt trekken.

Aflevering 77

Een mysterieuze man achtervolgt Tom in het jaar 1927. Dreigt er een nieuw gevaar? Paul probeert nu via Anna achter de geheimen van zijn vader te komen. In het heden ontsnapt mevrouw Hennings ternauwernood aan een ongeluk dat haar aan iets  doet denken.

Aflevering 78

Alweer te laat! Tom, Liv en Diederich staan voor een raadsel: Waar heeft Paul Anna dit keer heen gebracht? De terugkeer van Diederich's vader zorgt bij Tom voor veel paniek. In het heden worden er veel vragen gesteld.

Aflevering 79

Tom ontsnapt op het nippertje aan een moordenaar! Zijn redder heeft een boodschap van Magellan. In het heden stijgt ondertussen een rivaliteit tussen Victoria en Caro (een nieuwe werkneemster in Hotel 13). Mevrouw Hennings doet wanhopig een poging om zichzelf te doen begrijpen.

Aflevering 80

Tom en Liv hebben een nieuwe bondgenoot: Magellan's notaris. Maar dat maakt Paul en mr. X niet minder gevaarlijk. Magellan kan alleen gered worden met de schuifregelaar voor tijd, en Anna is nog steeds verdwenen. Liv begint een gewaagde actie om ze te vinden.

Aflevering 81

Liv komt in de problemen: Paul heeft haar gevangen genomen nadat ze een nieuwe poging deed om Anna te vinden. Diederich wil Liv helpen, maar Tom vertrouwt hem niet. In het heden krijgt Hotel 13 hoog bezoek van een belangrijk iemand: De Amerikaanse vice-president!

Aflevering 82

Diederich's vader zet Tom onder druk met een kruisverhoor, terwijl Liv is gevangen in het kantoor van Paul. Tijdens de voorbereidingen voor het bezoek van de Amerikaanse vice-president Richard Leopold ontdekt in de kamer van mevrouw Hennings een zeer oude foto van Tom. Vermoed hij iets?

Aflevering 83

Tom komt eindelijk te weten waar Anna verborgen wordt gehouden. Maar hoe kom je daar? Moet Liv in camouflage omhoog vliegen als een dienstmeisje? Tom en Liv moeten erin slagen om in de kamer van Anna te komen: Zullen ze hun échte virenden herkennen?

Aflevering 84

Tom is wanhopig: Anna herkende hun niet.Tom en Liv weten net te ontsnappen als Anna om hulp vraagt. Paul en Mr. X zijn gealarmeerd. Ze smeden een sluw plot terwijl Paul's kleinzoon Jack in het heden ook  een kwaadaardig plan bedenkt.

Aflevering 85

Alleen met een beetje geluk ontsnappen Tom, Liv en Diederich uit de val die Mr. X voor ze heeft gemaakt. In de laatste minuut weten zij zich te redden in kamer 13. Anna lijkt onbereikbaar. Toch is er nog een klein beetje hoop. Het vereist vaardigheid en Tom's moed, heel veel moed...

Aflevering 86

Handen omhoog! Tom, Liv en Diederich zijn nog maar net in het heden, als ze worden omringd door CIA-agenten. Bovendien zijn ze geconfronteerd met een 'storm' van Richard Leopold. Hoe verklaren ze Anna's afwezigheid? En hoe  zal het met Diederich gaan nu hij in de moderne wereld is?

Aflevering 87

Tom ontmoet mevrouw Hennings voor het eerst weer, sinds hij weet dat het Anna ia. Maar zou dat kunnen helpen om de jonge Anna te vinden in 1927? Richard Leopold probeert een nieuwe truc om achter de connectie tussen Tom en mevrouw Hennings te komen. 

Aflevering 88

Met de CIA in het hotel is de zoektoch van Tom, Liv en Diederich een stuk moeilijker. Mevr. Hennings' foto's zouden kunnen helpen, maar ze zijn in het kantoor van Richard Leopold. Maar ze hebben niet door dat Jack het hele hotel in de gaten laat houden...

Aflevering 89

Jack begeleidt de kinderen van de vice-president naar het strand, terwijl de CIA in hun onderzoek het hele hotel op zijn kop zet. Mevr. Hennings 'herinneringen zitten vol gaten. De jonge Anna begint in 1927 te vermoeden dat ze loog tegen Paul.

Aflevring 90

Paul probeert Anna te overtuigen, hun vermoeden was een nawerking van het ongeval. Het misverstand over Jack Leopold verdwijnt, maar heeft consequenties. Tom ontdekt dat Richard Leopold een afluister-apparaat gebruikt. En zal Richard doorgaan met het ondervragen van Liv en Mevr. Hennings?

Aflevering 91

Het was slechts een kwestie van tijd: Anna's moeder is in het hotel. Wat nu? Lenny leidt de rest af, terwijl Tom en Liv proberen om mevrouw Hennings' herinneringen naar boven te halen. Richard Leopold trapt in het trucje van Tom met de tape-recorder. Maar hoe lang zal dit goed gaan?

Aflevering 92

De heer X bedreigt de jonge Anna. Ze kan weglopen, maar in het heden zal ze nog steeds worden gemist. Om Anna's moeder gerust te stellen, laten Tom en Liv de oude Anna een kaart schrijven. Victoria wil verzoenen met Flo, maar heeft ze hem deze keer écht pijn gedaan?

Aflevering 93

Tom heeft Anna's adres! Hij wil meteen naar het verleden. Maar de toegang tot kamer 13 is moeilijk, met de CIA in het Hotel en Jack achter hun aan. In 1927 is Anna nog steeds op de vlucht voor Mr. X. Een aantal fragmenten komen weer terug in haar geheugen.

Aflevering 94

Vermomd als een CIA-agent lukt het Tom uiteindelijk toch om in kamer 13 te komen. Zodra hij in 1927 is, loopt hij recht in de armen van Diederich's vader! En niet alleen Tom is op zoek naar Anna, ook Paul. Wie zal als eerste zijn? En zullen zij werkelijk weten wie hun vriend is?

Aflevering 95

Anna kan opnieuw onderduiken voor Paul. Tom heeft het allemaal gezien. Maar hoe kan hij haar redden als ze hem niet herkent? Liv is bang dat Diederich door Caro vervreemd zal raken van haar. Flo neemt surflessen- zonder te surfen.

Aflevering 96

Mr. X heeft Tom gevangen! Paul gelooft dat Tom spioneert voor Diederich's vader, maar heeft andere zorgen: Waar is Diederich? In het heden zorgt Carro bij het surfen voor veel rivaliteit. Jack gebruikt oneerlijke middelen tegen de concurrentie.

Aflevering 97

Jack's kwade plan mislukt. Zijn vader veroordeeld hem tot keuken dienst. In het verleden doen Paul en Mister X net alsof Diederich is ontvoerd. Tom komt met een idee dat Anna in veiligheid zou kunnen brengen, maar hij brengt daarbij zichzelf in gevaar... 

Aflevering 98

De tijdmachine is kapot! Tom blijft ongedeerd, maar hij kan Anna niet redden zonder de schuifregelaar voor tijd. In 1927 raken Paul en Mister X steeds dieper verstrikt in hun leugens over Diederich's ontvoering. Komt Diederich's vader hier ooit nog vanaf? 

Aflevering 99

Paul's chantage brief maakt Anna verdacht. Paul en Diederich's vader kijken op de begraafplaats. Daar in het heden zoeken Tom en mevrouw Hennings naar aanwijzingen, terwijl Richard Leopold met geweld kamer 13 in probeert te komen.

Aflevering 100

Richard Leopold heeft de muur (die toegang geeft tot kamer 13) doorbroken met een drilboor! Tom en mevrouw Hennings vinden het graf waarin de schuifregelaar voor tijd is verborgen, maar het is goed beveiligd. In 1927 groeien Anna's wantrouwen tegen Paul en Petronella.

Aflevering 101

Jack wil de surf wedstrijd winnen en is niet bang voor de moeilijke trucjes. Tom komt naar de begraafplaats om met behulp van mevrouw Hennings' herinneringen de schuifregelaar voor tijd te vinden. Maar een schokkende ontdekking bezoedelt zijn vertrouwen.

Aflevering 102

Tom is verbijsterd over Magellan's graf. De tijdregelaar is nu zijn laatste hoop. In het verleden, is het steeds moeilijker voor Paul om te doen alsof Diederich ontvoerd is. In het heden maakt Diederich zich verdacht bij Jack.

Aflevering 103

Tom en Liv zijn in paniek: er zit een enorm gapend gat in de muur! En er is nog iets veel ergers; Kamer 13 komt niet meer tevoorschijn! Hoe dicht zijn Jack en Richard Leopold bij het geheim? In 1927 proberen Paul en mr. X om Diederichs vader af te persen met een nep foto.

Aflevering 104

Wonderen bestaan voor Diederich: daar komt hij achter als hij zijn achterkleinzoon ontmoet! Van hem leert hij over zijn toekomst, wat Diederich flink aan het denken zet. Er breekt geschil uit tussen Jack en Richard Leopold, met onverwachte gevolgen. Lenny begint (met hulp van Flo en Ruth) aan een dieet.

Aflevering 105

Richard Leopold vertrekt onverwacht uit het hotel voor de gedurende vier weken. Is dit de gelegenheid voor Tom en Liv om de tijdregelaar te vinden? Diederich moet kiezen tussen Liv en zijn toekomst. Paul en de heer X wijzigen hun plannen.

Aflevering 106

De beroemde psycholoog Sigmund Freud bezoekt het hotel in 1927. Kan hij Anna helpen om haar geheugen terug te krijgen? In het heden willen Tom, Liv en Diederich de tijdregelaar uit het graf halen. Maar ze zijn niet alleen op het kerkhof ...

Aflevering 107

Tom, Liv en Diederich moeten eerst van een zwerver en een conciërge af zien te komen voordat ze het graf kunnen openen op de begraafplaats. In het verleden helpt Sigmund Freud Anna om weer terug bij de nacht van haar ongeluk te komen. Paul luistert. Heeft Anna te veel gezegt?

Aflevering 108

Het is gelukt! Onder een zware grafsteen vonden Tom, Liv en Diederich. Maar Kamer 13 is nog steeds geblokkeerd door de metalen plaat. Jack is (vreemd genoeg) vriendelijk voor iedereen in het hotel, omdat zijn vader is verdwenen. Victoria wordt verdacht.

Aflevering 109

Victoria is er zeker van dat Jack iets onderzoekt. Alleen niemand gelooft haar. Tom, Liv en Diederich zijn van plan om terug te keren naar het jaar 1927. Maar gaan Liv en Diederich mee, of blijven ze? Een vreemde man vraagt ​​mevrouw Hennings naar Kamer 13 Wat wil hij?

Aflevering 110

Arme Liv. Dat Diederich nu met een ander meisje gaat trouwen, is voor haar een schok. Diederich's vader heeft een detective ingehuurd. Zullen Paul en Mister X nu verdwijnen? Lenny's oude liefde Helena zorgt voor een verrassing. Maar toch is er iets veranderd ...

Aflevering 111

Wat een chagrijnige antiekhandelaar is Richard Leopold! Hij verkondigt dat het hotel op het punt staat van faillissement. Tom, Liv en Diederich moeten de stroom uitzetten om in kamer 13 te komen. De tijd dringt: Het einde van de zomervakantie is in zicht!

Aflevering 112

Anna's SOS-bericht komt terecht bij Paul. Tom, Liv en Diederich hebben de stroom uitgeschakeld. Zullen ze op tijd bij Kamer 13 zijn? Het dubbele spel van Jack en Richard Leopold blijft. In 1927 wordt Paul verdacht bij Diederichs vader.

Aflevering 113

Het is een verbond met de duivel: Diederichs oude zilveren munten in ruil voor toegang tot Kamer 13. Maakt Jack het een feit? Victoria zoekt obsessief naar bewijs tegen Jack. in 1927 bereidt Anna een nieuwe poging om te ontsnappen.

Aflevering 114

Victoria heeft het bewijs van Richard en Jack Leopold's fraude! Kan ze de anderen op tijd waarschuwen? Diederich neemt afscheid van Liv en zijn nieuwe vrienden, wat Jack aan het nadenken brengt. In 1927 ontmoet Anna Diederichs vader.

Aflevering 115

Na de stroomuitval tast Flo letterlijk in het donker, op zoek naar Victoria. In het verleden kan Anna Paul overweldigen. Jack en Richard Leopold zitten Tom, Liv en Diederich op hun weg naar de tijdmachine in de weg.

Aflevering 116

Jack en Richard Leopold komen Tom, Liv en Diederich in de weg als ze naar Kamer 13 willen. vermoeden ze iets? Een nieuw plan moet worden gevonden. En inderdaad: Vermomd als een CIA-agent gaan de drie onopgemerkt naar Kamer 13. Anna kan ontsnappen van Paul, maar Mister X had ze niet verwacht. Paul krijgt bezoek van Winston, en hij wil weten of Paul is gevorderd.

Aflevering 117

Paul wordt door Winston onder druk gezet. Met Mister X creëert hij een duister plan om zich te ontdoen van Winston, maar het plan werkt averechts. Paul en Mister X bewaken Anna, maar Paul wordt afgeleid. Jack en Richard Leopold merken op dat Tom, Liv Diederich niet in het hotel aanwezig zijn. Een mysterieuze man komt in het hotel, en verzint vervelende plannen.

Aflevering 118

De mysterieuze man probeert ten koste van alles het hoofd van het personeel te zijn. Vooral Jack moet oppassen. In het verleden merkt Mister X dat Anna niet in de kamer aanwezig is. Waar kan ze zijn? Voor Paul en Mister X is het een mysterie. De mannen proberen haar te vinden. Maar het mag niet baten.

Aflevering 119

Anna is verdwenen. Als Tom, Liv en Diederich het merken, ze zijn geschokt. Maar dan doen ze een goede verrassing. Richard Leopold heeft gemerkt dat de mysterieuze gast sluwe plannen smeed, en gooit hem ui het hotel. Caro neemt afscheid, en in het bijzonder is het voor Flo, Lenny en Jack moeilijk om afscheid te nemen. Maar dat mochten vieren.

Aflevering 120 (The Grand Final Vrijdag: 26-04-2013)

Anna is weer terug en heeft haar geheugen en de tijdregelaar. Voor Paul en Mister X  is het een schok. Liv moet nu afscheid nemen van Diederich, maar Tom en Anna beloven haar dat ze Diederich nog wel gaan bezoeken. Tom, Liv en Anna moet voorbij Paul en Mister X, die werken in de nacht. Tom en Anna zijn een paar, en zelfs Flo en Victoria! Voor Jack en Richard Leopold is alles moeilijker om te zoeken naar Kamer 13. Zullen ze kamer 13 ooit vinden? Of blijft het geheim van Tom, Liv en Anna verborgen?