Hotel-13.jouwweb.nl

Nieuws

De opnames van het tweede seizoen van Hotel 13 zijn een tijdje geleden van start gegaan. Deze week maakte Nickelodeon bekend dat er een aantal acteurs zullen worden vervangen in de reeks, een aantal personages zullen de reeks verlaten en de vaste kern zal worden aangevuld met twee nieuwe personages.

Na hun grote avontuur in de jaren ’50, ontdekken Tom, Anna en Liv dat de tijdreismachine verdwenen is. Ook meneer Leopold is nergens te bespeuren. Plotseling duiken er allemaal vreemde figuren op in het hotel…

In het nieuwe seizoen nemen de fans afscheid van Flo en Victoria, die op wereldtournee zijn met de goochelshow van Flo. Naast een aantal afwezige personages, zullen ook een aantal acteurs vervangen worden. Lion Wasczyk zal de rol van Jack Leopold over nemen van Gerrit Klein. Ook neemt Julia Schäfle afscheid van het personage Liv, zij zal worden vervangen door actrice Sarah Thonig. 

Ook zullen twee nieuwe personages hun intrede maken in het hotel. Jamie Watson vertolkt de rol van Zoë, het nieuwe keukenhulpje van Hotel 13. Jan-Hendrik Kiefer speelt het personage Noah, een gaste die in Hotel 13 verblijft. Lenny (gespeeld door Jörg Moukaddam), Ruth (Ilka Teichmüller) Tom (Patrick Baehr) en Anna (Carola Schnell) zullen in deze nieuwe reeks opnieuw hun opwachting maken.

Janine Weigol, Vice President Asuisition & Devellopment: “We hadden heel graag willen blijven werken met de oorspronkelijke cast, maar wegens de agenda’s van een aantal van de acteurs was dit helaas niet mogelijk. We zijn er echter van overtuigd dat de nieuwe bezetting een goede keuze is en dat de nieuwe castleden snel zullen worden geaccepteerd door de fans”.

Geplaatst door Nick

Lees meer »