Hotel-13.jouwweb.nl

Over de Acteurs

Tom:
De hoofdpersoon. Een slimme en vindingrijke uitvinder, maar heel verlegen tegenover andere mensen. Vooral tegen Anna die hij stiekem heel leuk vindt.

Anna:
Tom’s tegenspeelster: een down-to-earth, vriendelijke en slimme meid die altijd met iedereen goed kan opschieten – vooral met Tom.

Liv:
Anna’s beste vriendin. Een party girl in hart en nieren. Ze is altijd spontaan en vrolijk en haar gedrag werkt bij anderen vaak aanstekelijk wat leidt tot chaotische maar grappige situaties.


Flo:

Onbewust lief en grappig. Flo is de leerling kok in de keuken van het hotel Hij is dol op goochelen en haalt graag trucjes uit met iedereen die hij tegenkomt. Dit leidt soms tot onverwachte resultaten...

Victoria:
Een verwend rijk meisje die door haar moeder wordt gedwongen om in een hotel te werken. In eerste instantie wil ze niet toegeven dat ze erg eenzaam is maar zodra ze zich meer openstelt maakt ze hele dierbare vrienden.


Jack:
De sluwe zoon van de hoteleigenaar die constant vecht voor de goedkeuring van zijn vader. Als bedrijfsleider van alle parttime studenten werknemers doet hij alles om achter hun geheimen te komen.Lenny:
De gezellige hotel kok en het grootste kind van allemaal. Hij was ooit kok aan boord van een schip en geeft vaak eigenaardig maar goed advies over het Leven.Richard:
De verwaande hoteleigenaar en de vader van Jack. Hij zoekt al zijn hele leven naar kamer 13 en heeft er alles voor over om het geheim te ontrafelen.Ruth:
De huishoudster. Ze heeft bijna haar hele leven in het hotel gewerkt en is als een moeder voor de jongeren. Ze is streng doch rechtvaardig en staat altijd klaar wanneer ze haar nodig hebben.